Seilingens Dag 22. august

Den 22. august skal seil-Norge arrangere Seilingens Dag. Det er Friluftslivets år og NSF har fått prosjektmidler fra GjensidigeStiftelsen til å iverksette og koordinere dagen.

Målet er at så mange av landets seilforeninger som mulig åpner dørene og bryggene sine for naboer, lokalsamfunnet og alle som er interessert, og at vi viser frem hvor flott seiling er som rekreasjon og hva det gir oss av ren turglede. De aller fleste av oss er jo turseilere. Det langsiktige målet her er selvfølgelig rekruttering til seilforeningene.

mer info: http://seiling.no/index.php/jomsocial/groups/viewgroup/14-seilingens-dag-22-august-2015

Dette er samme dag som Halden Seilforening arrangerer Thon Hotel Regattaen.  Vi trenger noen frivillige til å stille opp den dagen. Er du hjemme og kan bidra, send en mail til info@haldenseilforening.net